Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Χολαργός

Η Joyride car rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στον Χολαργό με παράδοση και παραλαβή στον σταθμό μετρό Νομισματοκοπείο.


Υπάρχει βεβαίως και η δυνατότητα για παράδοση στην κατοικία σας η τον χώρο εργασίας σας την ώρα και ημέρα που εσείς επιθυμείτε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Joyride Car Rental - monthly rentals

Δεν απαιτείται προκαταβολή για την ενοικίαση καθώς έχετε δωρεάν ακύρωση καθώς και εγγύηση μετρητών η πιστωτικής κάρτας.

Πληρώνετε μόνο το προσυμφωνηθέντα ποσό της μίσθωσης χωρίς κρυφές χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Οι μηνιαίες ενοικιάσεις περιλαμβάνουν ελκυστικούς οικονομικούς όρους με την απουσία χρηματικής εγγύησης η μισθωμάτων και πληρωμή κάθε μήνα χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις.
Ιδανική περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου στον Χολαργό για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στον Χολαργό υπάρχει 24ωρη υποστήριξη 2 τμημάτων της εταιρίας. Αυτό της τεχνικής τηλεφωνικής υποστήριξης όπως και αυτό της υποστήριξης σε λοιπούς όρους ενοικίασης.

Η Joyride Car Rental διαθέτει τεχνικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί υποστηρικτικά καθ’ όλη την διάρκεια της ενοικίασης.

Προσφέρει πάνω από 27 διαφορετικούς καινούργιους τύπους αυτοκινήτων ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο, ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικών και βιολογικού καθαρισμού στα καταστήματα της σε Αθήνα και Εύβοια.

Joyride Car Rental - no deposit needed

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετά από κάθε παραλαβή επιδέχονται βιολογικό καθαρισμό με μη τοξικά υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας. Επιπλέον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ακτινοβολία UVC για 25´ενάντια στον COVID-19.

Ανακαλύψτε την ευκολία στις μετακινήσεις σας με την ενοικίαση αυτοκίνητου στον Χολαργό για την εργασία σας, την καθημερινή σας μετακίνηση η τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να τα συνδυάσετε όλα αυτά η μηνιαία ενοικίαση με ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές είναι η λύση για εσάς και την οικογένεια σας. Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς με ευέλικτους όρους ενοικίασης προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες. Καλέστε τώρα και ένας εκπρόσωπος της Joyride θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.