Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Χαλάνδρι

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο Χαλάνδρι με παράδοση στον χώρο σας όλο το 24 ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι με απουσία χρηματικής εγγύησης, δέσμευση πιστωτικής κάρτας, εγγύηση μισθωμάτων και κρυφές χρεώσεις. Παραλαμβάνετε αυτοκίνητο της αρεσκείας σας επιλέγοντας ανάμεσα σε 27 τύπους νέων μοντέλων χωρίς την υποχρέωση προκαταβολής για την κράτηση με δωρεάν ακύρωση ακόμα και λίγες ώρες πριν την παραλαβή.

night sky, car with lights on - Joyride Car Rental

Στα αυτοκίνητα της εταιρίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης πραγματοποιούνται βιολογικοί καθαρισμοί με επώνυμα μη τοξικά υλικά πριν από κάθε ενοικίαση, πιστοποιημένα για τον covid-19 καθώς και το σύνολο των ιών.

Τα αυτοκίνητα καλύπτονται από 24 ωρη οδική βοήθεια και τηλεφωνική εξυπηρέτηση από έμπειρο τεχνικό προσωπικό όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Η Joyride car rental διαθέτει δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και ιδιόκτητα συνεργεία προετοιμασίας των αυτοκινήτων, τμήμα ανταλλακτικών, ηλεκτρολογείο καθώς και μονάδες βιολογικού καθαρισμού.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Χαλάνδρι πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας που είναι πρόθυμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες και διευκρινίσεις σας.

Υπάρχει δυνατότητα επιπρόσθετα για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου με οικονομικά πακέτα για εταιρίες η ιδιώτες.

Στις μηνιαίες ενοικιάσεις δεν υπάρχει εγγύηση μισθωμάτων η εγγύηση μετρητών, η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα και αφορά μόνο το μίσθωμα.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητο σας σε άλλο τύπο κατα την διάρκεια της μίσθωσης χωρίς επιπλέον κόστος όπως επίσης σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εντός 24 ωρών να έχετε αυτοκίνητο στην πόρτα σας χωρίς καμία υποχρέωση.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι πραγματοποιούνται με ταχύτητα, συνέπεια, ευέλικτες διαδικασίες και καινούργια μοντέλα οχημάτων ικανών να καλύψουν την οικογένεια σας, την εταιρία σας η απλά μια εναλλακτική μετακίνηση με ασφάλεια.


Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ενός επιπλέον συστήματος απολύμανσης της αμερικανικής Wynn’s διαρκείας 45´ στην καμπίνα των επιβατών πριν από κάθε ενοικίαση καθώς και εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ακτινοβολίας UVC με μοναδικό σκοπό την πλήρη ασφάλεια των επιβαινόντων.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι με την γνωστή αξιοπιστία της Joyride σε Αθήνα και Εύβοια, χωρίς προκαταβολή, εγγύηση πιστωτικής κάρτας η μετρητών.
Εύκολα και ευέλικτα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες στις οικονομικότερες τιμές.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.