Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα

Η Joyride car rental είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που εφάρμοσε με επιτυχία την ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση σε μετρητά.

Με καταστήματα στην Αθήνα και στην Εύβοια έχει πρακτικά απλοποιήσει την διαδικασία ενοικίασης σε ιδιώτες και εταιρίες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο.

Μοναδική απαίτηση από τους μισθωτές είναι το μίσθωμα της ενοικίασης, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους.

banking brochure commerce 1374544 scaled

Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Joyride γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Η Joyride Car Rental διαθέτει τεχνικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα καθώς και 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο για τεχνικές οδηγίες και βοήθεια κατά την διάρκεια του χρόνου.

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Εκπρόσωποι της εταιρίας είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση.

Η ενοικίαση χωρίς πιστωτική κάρτα αφορά στους ιδιώτες και εταιρίες που αναζητούν ευελιξία στην συναλλαγή, πλούσια γκάμα αυτοκινήτων, αξιοπιστία και σιγουριά στην καθημερινή τους μετακίνηση.

Η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο σας στο σύνολο της Αττικής και αρκετών περιοχών της Εύβοιας όλο το 24ωρο με την γνωστή αξιοπιστία της Joyride Car Rental.

Σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς του οχήματος σας η εταιρία δύνανται να αντικαταστήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εντός 24ωρου, εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής.

Επίσης δεν υπάρχει υποχρέωση από το ενοικιαστή σε πολύωρες αναμονές για προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου η τεχνική επιθεώρηση (ΚΤΕΟ)
Αυτοκίνητο αντικατάστασης θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα του τεχνικού τμήματος μας.

Στην ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση το αυτοκίνητο ελέγχεται ενδελεχώς από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας πριν την κάθε ενοικίαση.
Επιπρόσθετα πριν την κάθε ενοικίαση, εφαρμόζεται μη τοξικός βιολογικός καθαρισμός καμπίνας επιβατών καθώς και 20 λεπτών εφαρμογή με λάμπα UV-C ενάντια στον COVID.

Όλα τα αυτοκίνητα της Joyride car rental είναι νέας τεχνολογίας, σε άριστη κατάσταση με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου euro6 καθώς και υβριδικά.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου με τον μήνα η με την ημέρα είναι πλέον ποιο εύκολη από ποτέ. Με απλές διαδικασίες έγκρισης που διαρκούν μόνο λίγες ώρες, ελάχιστα απαιτούμενα από τον ενοικιαστή και ξεκάθαρους όρους ενοικίασης και χρήσης των οχημάτων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας η μετρητών και χωρίς προκαταβολή για την κράτηση.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας χωρίς προκαταβολή, πληρωμή με την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, και δωρεάν ακύρωση χωρίς κόστος μέχρι και 24 ώρες πριν την παράδοση. Στους ευμετάβλητους καιρούς που διανύουμε με μεγάλη δυσκολία προγραμματισμού η Joyride έχει την λύση για εσάς. Χωρίς δέσμευση χρημάτων και προκαταβολή ο προγραμματισμός σας γίνεται ευέλικτος, χωρίς άγχος και επιπλέον κόστη.

Ξεχάστε ότι ξέρατε έως τώρα στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, αεροδρόμιο Αθηνών και στην Εύβοια.

Ειδικά κατά την παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών το αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 20 μέτρα έξω από την ΠΥΛΗ αφίξεων σας χωρίς περιττές μετακινήσεις και αναμονές.

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση μετρητών, χωρίς προκαταβολή και με δωρεάν ακύρωση.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.