Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αεροδρόμιο Αθηνών

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Αθηνών και εξυπηρετεί από το κατάστημα της στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Αθήνας μόλις 20 μέτρα από την έξοδο της πύλης σας πραγματοποιούνται χωρίς καθυστέρηση από τον πολύτιμο σας χρόνο, άσκοπες μετακινήσεις και καθυστερήσεις σε γκισέ και πάρκινγκ.

aeroplane aircraft aircraft wing 723240 scaled

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 5’ από τον χρόνο σας και ομοίως η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται σε κοντινό σημείο έξω από την ΠΥΛΗ αναχωρήσεων σας.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών πραγματοποιείται με πολύ απλή διαδικασία χωρίς προκαταβολή για την κράτηση και δωρεάν ακύρωση μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η εξόφληση της ενοικίασης γίνεται τον παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Η υποχρέωση του μισθωτή είναι μόνο η καταβολή του μισθώματος χωρίς να παρακρατείται ποσό εγγύησης σε μετρητά η από την πιστωτική του κάρτα.

Η πληρωμή ολοκληρώνεται με την παράδοση του αυτοκινήτου από εκπρόσωπο της εταιρίας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο αποκλειστικά για εσάς.

Ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πάνω από 27 διαφορετικούς τύπους νέων μοντέλων αυτοκινήτων που καλύπτονται με 24ωρη οδική βοήθεια και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου εντός 24ωρου σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής.

Τα αυτοκίνητα της Joyride τηρούν όλες τις υποδείξεις του αντίστοιχου εργοστασιακού κατασκευαστή σε σχέση με την τακτική συντήρηση τους. Η συντήρηση πραγματοποιείται σε ιδιόκτητα συνεργεία της εταιρίας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Εκπρόσωπος του συνεργείου είναι κοντά σας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 για τεχνικά θέματα κατά την διάρκεια της ενοικίασης.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας λειτουργεί όλο τον χρόνο και πάντα είναι κάποιος εκπρόσωπος εκεί, πρόθυμος για να σας εξυπηρετήσει.

Στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Αεροδρόμιο Αθηνών μετά από κάθε μίσθωση εφαρμόζεται βιολογικός καθαρισμός με επώνυμα μη τοξικά υλικά στο τμήμα βιολογικού καθαρισμού της εταιρίας.

Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ακτινοβολίας UV-C στην καμπίνα των επιβατών ενάντια ιώσεων και του Covid 19.

Η ασφάλεια και η υγιεινή στην προετοιμασία του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου συνιστά προτεραιότητα για όλο το τεχνικό τμήμα της εταιρίας.

Χιλιάδες πελάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο επιλέγουν την Joyride car rental για την ταχύτητα, ευελιξία και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή, εγγύηση πιστωτικής κάρτας, μετρητών η μισθωμάτων η ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών είναι πλέον ποιο εύκολη από ποτέ.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.