Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτων 4χ4

Η Joyride Car Rental διαθέτει μια πλούσια γκάμα από αυτοκίνητα SUV και 4χ4 για ενοικίαση στην Αθήνα και στην Εύβοια.

Η εταιρία προσφέρει 5 διαφορετικές κατηγορίες 4χ4 οχημάτων για κάθε μορφή εδάφους σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

Στο πελατολόγιο της Joyride στην ενοικίαση τζιπ αυτοκινήτων συγκαταλέγονται μεγάλοι όμιλοι εταιριών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

joyride car rental 021 1

Οι όροι μίσθωσης σε εταιρικές ενοικιάσεις jeep είναι ευέλικτοι χωρίς εγγύηση μετρητών η μισθωμάτων ως προκαταβολή με τεχνικό δίκτυο συνεργασίας και υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει δυνατότητα εντός 24 ωρου αλλαγή του αυτοκινήτου λόγω βλάβης η ζημιάς σε αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής η Εύβοιας.

Τεχνικό τμήμα της εταιρίας σας συμβουλεύει και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις όλο το 24ωρο και καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τα τετρακίνητα suv αυτοκίνητα της εταιρίας σε κάθε ενοικίαση, επιπρόσθετα από τον οικολογικό βιολογικό καθαρισμό, εφαρμόζεται στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών υγειονομική προστασία με λάμπα UV-C κατά του Covid 19 καθώς και το σύνολο των ιών.

Ανάλογα με την ιδιομορφία του εδάφους στο οποίο ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει το 4χ4 αυτοκίνητο ενοικίασης, εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα τον κατευθύνει ώστε να επιλέξει το κατάλληλο τύπο αυτοκίνητου για την διαδρομή του.

Επίσης τα 4×4 ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα σκόπιμα με διάφορους τύπους ελαστικών έτσι ώστε να καλύπτεται το σύνολο των εδαφών (λάσπη, χώμα, πετρώδη έδαφος, βροχή, χιόνι, άσφαλτος).

Συνεργάτης της εταιρίας θα σας κατευθύνει όχι μόνο στην επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου αλλά και των κατάλληλων ελαστικών για το ενοικιαζόμενο τζιπ που θα επιλέξετε.

Τα ενοικιαζόμενα 4×4 αυτοκίνητα ελέγχονται μετά από κάθε ενοικίαση από την ιδιοκτήτη μονάδα συνεργείου της Joyride Car Rental από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Ο στόλος των τετρακίνητων αυτοκινήτων αποτελείται από αξιόπιστους και δοκιμασμένους τύπους αυτοκινήτων τελευταίας γενιάς με λίγα χιλιόμετρα που αντικαθιστούνται κάθε 2 χρόνια κυκλοφορίας.

Η γνωστή αξιοπιστία της Joyride Car Rental και στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων jeep 4χ4 με τις καλύτερες τιμές και όρους της αγοράς, χωρίς προκαταβολή μετρητών, εγγύησης η μισθωμάτων, πληρωμή κάθε μήνα και δίκτυο υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.