Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκίνητου λιμάνι Ραφήνας

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι της Ραφήνας με την εγγύηση και αξιοπιστία της Joyride car rental χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση μετρητών και προκαταβολής για την κράτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η παράδοση στο λιμάνι της Ραφηνας γίνεται από εκπρόσωπο της εταιρίας όλο το 24ωρο και όλον τον χρόνο με 24ωρη οδική βοήθεια και τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τεχνική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

joyride car rental 017 1

Ερχόσαστε από Μύκονο, Άνδρο, Τήνο, Σύρο η από κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων;

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα σας περιμένει ακριβώς έξω από το πλοίο σας στο λιμάνι της Ραφήνας σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει μόλις 5´ από τον χρόνο σας, χωρίς ταλαιπωρία και επιπλέον γραφειοκρατεία.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινητων στο λιμάνι Ραφηνας πραγματοποιούνται από το κοντινό καταστημα της Joyride στα Σπατα Αττικης από εκπρόσωπο της εταιριας, με εξυπηρέτηση 24 ώρες και όλο τον χρόνο. Στα αυτοκινητα της εταιριας με υψηλό αίσθημα ευθύνης πραγματοποιούνται βιολογικοί καθαρισμοί με επώνυμα μη τοξικά υλικά πριν από κάθε ενοικιαση, πιστοποιημένα για τον covid-19 καθώς και το σύνολο των ιών.
Επιπροσθετα γίνεται εφαρμογή ενός επιπλέον συστήματος απολύμανσης της Αμερικανικης Wynn’s διαρκείας 45´ στην καμπίνα των επιβατών πριν από κάθε ενοικιαση με μοναδικό σκοπό την πλήρη ασφάλεια των επιβαινόντων.

Όσοι ταξιδεύετε προς το λιμάνι της Ραφηνας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Joyride όπως εκατοντάδες άλλοι πελάτες μας για την ενοικιαση του αυτοκινητου σας με 24 ωρη οδική βοήθεια, 24 ωρη τηλεφωνική υποστηριξη, χωρίς εγγύηση μετρητών η πιστωτικής κάρτας για την ενοικιαση. Έχετε την υποχρέωση να πληρώσετε μόνο το μίσθωμα που έχει συμφωνηθεί κατά την κρατηση.
Επιπροσθετα όταν πραγματοποιείται την κρατηση δεν έχετε την υποχρέωση να προκαταβάλετε καποιο ποσό. Πληρώνετε όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Εμπιστευτείτε την Joyride για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, επιλέξτε ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους , με μοναδική ευελιξία στο λιμάνι της Ραφηνας καθώς και στο αεροδρόμιο Αθηνών.
Μπορείτε τέλος να επιλέξετε διαφορετικούς τόπους παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου μέσω των πολλαπλών επιλογών που σας παρέχουμε (Αττική, Αθήνα, αεροδρόμιο Αθήνας, Πειραιάς, Εύβοια).

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.