Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Joyride car rental πρωτοπορεί

στις μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα και στην Εύβοια με πακέτα που καλύπτουν μεγάλο εύρος αναγκών και απαιτήσεων σε εταιρίες και ιδιώτες.

Joyride Car Rental - monthly rentals

Δεν απαιτείται εγγύηση μισθωμάτων με μετρητά, μέσω πιστωτικής κάρτας η οικονομικά στοιχεία του μισθωτή.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων ανάλογα με τις ανάγκες σας με 24ωρη οδική βοήθεια και τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθώς και τεχνική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε την ενοικίαση αυτοκινήτου με τον μήνα χωρίς αγκυλώσεις και κουραστικές διαδικασίες. Τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις, άμεση έγκριση ενοικίασης.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με τον χρόνο (12 μήνες) σε εξαιρετικές τιμές, δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της μίσθωσης, πληρωμή κάθε μήνα χωριστά, χωρίς υπέρογκες προκαταβολές για εγγύηση, ιδανική λύση για ιδιώτες καθώς και για επαγγελματίες. Οι όροι ενοικίασης με τον μήνα είναι σαφέστατοι, οι χρεώσεις σε περίπτωση ζημιάς λογικότατες καθώς πραγματοποιούνται σε ιδιόκτητα συνεργεία της Joyride.

Κατά την διάρκεια της μηνιαίας ενοικίασης αυτοκίνητου ο μισθωτής έχει την υποχρέωση να προεξοφλήσει μόνο τον τρέχοντα μήνα μίσθωσης χωρίς να χρειάζεται κάποια εγγύηση.

Με αλλά λόγια έχετε την υποχρέωση να πληρώνετε τον κάθε μήνα ξεχωριστά χωρίς προκαταβολή.

Πολυεθνικές εταιρίες και πλήθος ιδιωτών που χρειάζονται αυτοκίνητο για τις οικογενειακές τους ανάγκες εμπιστεύονται την Joyride για την μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου στη Αθήνα και στην Εύβοια.

Joyride Car Rental - no deposit needed

Τα πακέτα των μηνιαίων ενοικιάσεων είναι πολύ ανταγωνιστικά σε όρους και προϋποθέσεις ενοικίασης καθώς και πολύ οικονομικά για μακρά περίοδο.

Έχει παρατηρηθεί στην μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου ότι σε περίπτωση ζημιάς υπαιτιότητας του οδηγού οι χρεώσεις των εταιριών ενοικίασης είναι ανεξήγητα υπέρογκες σε σχέση με το πραγματικό κόστος αντικατάστασης των ανταλλακτικών.
Η Joyride car rental εφαρμόζοντας καθετοποίηση των παρεχόμενων εργασιών διαθέτει μεταξυ των άλλων ιδιόκτητα συνεργεία και μονάδες βιολογικού καθαρισμού μειώνοντας το πραγματικό κόστος των ζημιών στο ελάχιστο συμβάλλοντας έτσι την μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επιπρόσθετα πριν την παραδοση σε κάθε μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα και στην Εύβοια, εφαρμόζεται ένα πλήρες σύστημα προηγμένου βιολογικού καθαρισμού καμπίνας ενάντια στον covid-19, βακτηρίων και ιών με καινούργια μηχανήματα της πασίγνωστης αμερικανικής Wynn’s. Τα υλικά που εφαρμόζονται στην καμπίνα των επιβατών είναι 100% μην τοξικά και εγκεκριμένα από τον αρμόδιο αμερικανικό οργανισμό.

Μηνιαία ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθήνα άμεσα απλά και στον χώρο της επιλογής σας την ώρα και την ημέρα που εσείς επιθυμείτε σε όλη την Αττική. Εκπρόσωπος της εταιριας πρόθυμα θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας κατά την διάρκεια της παραδοσης καθώς και όλο το 24ωρο μέσω της γραμμής υποστήριξης της Joyride Car rental.

Μάθετε περισσότερα στα καταστήματα της Joyride σε Αθήνα και Εύβοια η καλέστε μας τηλεφωνικά η μέσω email για περισσότερες πληροφορίες.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.