Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτων Αγία Παρασκευή

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Παρασκευή και εξυπηρετεί από το κατάστημα της εταιρίας στην Ανατολική Αττική.

Η ενοικίαση πραγματοποιείται σε όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής με παράδοση του οχήματος σε κεντρικά σημεία της πόλης και υπάρχει επιπρόσθετα η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο της επιλογής σας.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή γίνεται χωρίς προκαταβολή για την κράτηση, με δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες πριν την παράδοση.

night sky, car with lights on - Joyride Car Rental

Ο μισθωτής έχει την υποχρέωση να καταβάλει μόνο το μίσθωμα της ενοικίασης χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση.

Η πληρωμή ολοκληρώνεται με την παράδοση του αυτοκινήτου χωρίς την υποχρέωση του μισθωτή να καταβάλει εγγύηση σε μετρητά η μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επίσης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους νέων μοντέλων αυτοκινήτων που καλύπτονται με 24ωρη οδική βοήθεια και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου εντός 24ωρου σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής.

Στις μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτου υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα αλλαγής τύπου η κατηγορίας κατά την διάρκεια της μίσθωσης και πληρωμή κάθε μήνα χωρίς την υποχρέωση προκαταβολής ποσού ως εγγύηση.

Τα αυτοκίνητα της Joyride είναι προετοιμασμένα και ελεγμένα από το ιδιόκτητο συνεργείο και ηλεκτρολογείο της εταιρίας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Εκπρόσωπος του συνεργείου είναι κοντά σας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 για να απαντήσει στα τυχόν τεχνικά ερωτήματα σας κατά την διάρκεια της ενοικίασης.

Στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Αγία Παρασκευή μετά από κάθε μίσθωση εφαρμόζεται βιολογικός καθαρισμός με επώνυμα μη τοξικά υλικά στο τμήμα βιολογικού καθαρισμού της εταιρίας.

Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ακτινοβολίας UV-C στην καμπίνα των επιβατών ενάντια ιώσεων και του Covid 19.

Κινηθείτε έξυπνα, ευέλικτα και οικονομικά νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Γνωρίστε από κοντά τα πλεονεκτήματα που σας παρέχουμε στην ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα, ξεκάθαρους όρους με αξιοπιστία, συνέπεια και απλές διαδικασίες.

Χωρίς προκαταβολή, εγγύηση πιστωτικής κάρτας, μετρητών η μισθωμάτων η ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή είναι πλέον ποιο εύκολη από ποτέ.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.