Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς προκαταβολή

Η Joyride car rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, αεροδρόμιο Αθηνών και στην Εύβοια με αντίστοιχα καταστήματα.

Η εταιρία εφαρμόζει εδώ και αρκετά χρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή για ιδιώτες με δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες πριν την παράδοση. Η ρευστή περίοδος που διανύουμε κάνει το προγραμματισμό μας αρκετά δύσκολο, με συνέπεια συχνά να ακυρώνουμε κρατήσεις με υπέρογκο κόστος.

Joyride Car Rental - no credit card, no deposit

Η Joyride δείχνοντας ευελιξία και κατανόηση στις ανάγκες σας δεν προσθέτει κόστη στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας και σας επιτρέπει την δωρεάν ακύρωση στην ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς προκαταβολή. Ειδικά κατά την παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών το αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 20 μέτρα έξω από την ΠΥΛΗ αφίξεων σας χωρίς περιττές μετακινήσεις και αναμονές.

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς προκαταβολή και καμία δέσμευση αφορά και στις εταιρίες που επιθυμούν ευέλικτες λύσεις για την καθημερινή μετακίνηση των συνεργατών τους.

Πληρωμή κάθε μήνα με αντίστοιχη έκδοση παραστατικού χωρίς δέσμευση ποσού, ξεκάθαρους όρους ενοικίασης και απλές διαδικασίες έγκρισης.

Τα στοιχεία που πρέπει να καταθέσετε στο αρμόδιο τμήμα της Joyride για έγκριση ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή είναι ελάχιστα και απλά, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και καθυστερήσεις.

Εκατοντάδες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό εμπιστεύονται την Joyride Car Rental για μηνιαία ενοικίαση χωρίς προκαταβολή, χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Πληρωμή κάθε μήνα χωρίς κρυφές χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες με καινούργιο στόλο αυτοκινήτων και τεχνικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.
Αυτοκίνητο αντικατάστασης άμεσα στην πόρτα σας σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εντός 24 ωρών και εφόσον βρίσκεστε εντός Αττικής.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αλλαγής τύπου αυτοκινήτου στην μακροχρόνια μίσθωση σας στην ίδια κατηγορία, χωρίς επιπλέον κόστος όποτε το θελήσετε. Ομοίως μπορείτε να αναβαθμίσετε την κατηγορία του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας πληρώνοντας μόνο την διαφορά κατά την διάρκεια της μίσθωσης.

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς προκαταβολή σημαίνει ενοικίαση χωρίς επιπλέον άγχη και έξοδα, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, με απλουστευμένες και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης.
Με την εγγύηση της Joyride car rental, της εταιρίας που έκανε ποιο προσιτή την ενοικίαση αυτοκινήτου και άλλαξε τα δεδομένα.

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς προκαταβολή και εγγύηση για ιδιώτες και εταιρίες με πολυμορφικό στόλο αυτοκινήτων, 24 ώρη εξυπηρέτηση με ευελιξία και αξιοπιστία.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.