Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Παλλήνη

Η Joyride car rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Παλλήνη και εξυπηρετεί από το σταθμό της εταιρίας στα Σπάτα Αττικής.

Καθώς κατά την διάρκεια όλου του χρόνου υπάρχει και η δυνατότητα για παράδοση στην κατοικία σας ή τον χώρο εργασίας σας με την ώρα και ημέρα που εσείς επιθυμείτε.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πλέον απλή υπόθεση χωρίς γραφειοκρατία, προκαταβολή ενοικίασης με πλεονέκτημα δωρεάν ακύρωσης καθώς και χωρίς εγγύηση μετρητών ή πιστωτικής κάρτας.

Πληρώνετε μόνο το συμφωνηθέν ποσό της μίσθωσης χωρίς κρυφές χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες.

joyride car rental 023 1

Οι μηνιαίες ενοικιάσεις περιλαμβάνουν ελκυστικούς οικονομικούς όρους με την απουσία χρηματικής εγγύησης η μισθωμάτων και πληρωμή κάθε μήνα χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις.

Ιδανική περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου στην Παλλήνη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Παλλήνη υπάρχει 24ωρη υποστήριξη 2 τμημάτων της εταιρίας. Αυτό της τεχνικής τηλεφωνικής υποστήριξης όπως και αυτό της υποστήριξης σε λοιπούς τομείς ενοικίασης.

Η Joyride Car Rental διαθέτει τεχνικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί υποστηρικτικά καθ’ όλη την διάρκεια της ενοικίασης.

Προσφέρει πάνω από 27 διαφορετικούς καινούργιους τύπους αυτοκινήτων ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο, ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικών και βιολογικού καθαρισμού στα καταστήματα της σε Αθήνα και Εύβοια.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετά από κάθε παραλαβή επιδέχονται βιολογικό καθαρισμό με μη τοξικά υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας. Επιπλέον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ακτινοβολία UVC για 25´ενάντια στον COVID-19.

Ανακαλύψτε την ευκολία στις μετακινήσεις σας με την ενοικίαση αυτοκίνητου στην Παλλήνη για την εργασία σας, την καθημερινή σας μετακίνηση η τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να τα συνδυάσετε όλα αυτά η μηνιαία ενοικίαση με ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές είναι η λύση για εσάς και την οικογένεια σας.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς με ευέλικτους όρους ενοικίασης προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες. Καλέστε τώρα και ένας εκπρόσωπος της Joyride θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.