Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Joyride car rental καινοτομεί και στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε εταιρίες η ιδιώτες με ανταγωνιστικά πακέτα και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους.

Στην μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου δεν προαπαιτείται υπέρογκη εγγύηση μετρητών η μισθωμάτων καθώς και εγγύηση πιστωτικής κάρτας.

Η εξόφληση γίνεται κάθε μήνα ξεχωριστά με αντίστοιχη έκδοση παραστατικού και οι όροι ενοικίασης είναι απλοποιημενοι και ευέλικτοι εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό.

joyride car rental 021 1

Μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου με ευελιξία επιλογής αλλαγής αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της μίσθωσης χωρίς επιπλέον κόστος, ανταγωνιστικές τιμές και τμηματική εξωφληση, ιδανική περίπτωση για επαγγελματίες που αναζητούν αξιοπιστία και λύσεις για τις καθημερινές τους εργασίες.

Όλα τα αυτοκινητα του στόλου ελέγχονται επιμελώς στα ιδιόκτητα συνεργεία της Joyride car Rental από εξειδικευμένο προσωπικό και επιπρόσθετα τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες όλον τον χρόνο. Ένας μηχανικός ή εκπρόσωπος της εταιριας είναι πάντα εκεί για εσάς πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

Η παράδοση γίνεται κατ´επιλογη στην Αθήνα, την Εύβοια και σε όλο τον νόμο Αττικης από εκπρόσωπο της εταιρίας.

Η μακροχρόνια μίσθωση στην Αθήνα σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα υγιεινής και προστασίας των επιβατών, επιτυγχάνεται με προσεκτική απολύμανση του αυτοκινητου από την ιδιοκτήτη μονάδα βιολογικού καθαρισμού και την χρησιμοποίηση πιστοποιημένων μη-τοξικών υλικών.

Η τιμολογιακή πολιτική ζημιών στην μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων αποτελεί μια ακόμα πρωτοπορία της Joyride Car Rental καθώς οι τελικές τιμές προς τον μισθωτή ιδιώτη η εταιρία είναι εξίσου χαμηλές λόγω της ύπαρξης ιδιόκτητων συνεργείων.

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και όλοι οι όροι ενοικιασης αποσαφηνίζονται κατά την παραδοση του αυτοκινητου στον πελατη.

Σε περίπτωση βλάβης εκπρόσωπος της εταιριας θα σας παραδώσει αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας στον χώρο σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση εντός 24ωρου.

Πολυεθνικοί όμιλοι παγκόσμιου κύρους επιλέγουν την Joyride car rental στην μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα η στην Εύβοια αναγνωρίζοντας τους ευέλικτους οικονομικούς όρους που παρέχονται, την τεχνική υποστήριξη μέσω των ιδιοκτητών συνεργείων και την 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω του www.joyriderental.gr η τηλεφωνικά με αρμόδιο εκπρόσωπο της εταιρίας.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.