Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Νέα Μάκρη

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Νέα Μάκρη εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Joyride car rental στην Ανατολική Αττική.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Νέα Μάκρη γίνεται χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας και μετρητών, χωρίς προκαταβολή για την κράτηση και δωρεάν ακύρωση.

Μια πλούσια γκάμα νέων αυτοκινήτων που ξεπερνά τους 27 τύπους σας καλύπτει σε όλες σας τις ανάγκες καθημερινής η επαγγελματικής μετακίνησης.

joyride car rental 021

Όσον αφορά στις μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτου, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς τις οικονομικές τους τιμές, την ευκολία έγκρισης και την ευελιξία εξόφλησης.

Η πρόταση περιλαμβάνει ένα δελεαστικό πακέτο με μεγάλο όριο μηνιαίων χιλιομέτρων και 24 ώρες οδική βοήθεια σε ότι σας συμβεί. Επιπρόσθετα προβλέπεται αλλαγή αυτοκινήτου εντός 24 ωρών σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς στον χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η διαδικασία έγκρισης της ενοικίασης χωρίς καμία εγγύηση μετρητών η μισθωμάτων διαρκεί μόνο λίγες ώρες σε εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας και σας απαλλάσσει εξολοκλήρου από χρηματικές δεσμεύσεις.

Το δίκτυο τεχνικών συνεργατών της Joyride car rental εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με το τηλεφωνικό μας κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες βρίσκεται κοντά σας σε κάθε σας μετακίνηση.

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Νέα Μάκρη, τα αυτοκίνητα ελέγχονται λεπτομερώς από τα ιδιόκτητα συνεργεία της εταιρίας και ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα εργασιών συντήρησης του εκάστοτε κατασκευαστή.

Επιπρόσθετα πριν την κάθε ενοικίαση εφαρμόζεται μη τοξικός βιολογικός καθαρισμός καμπίνας με επώνυμα αμερικανικά υλικά καθώς και εφαρμογή λάμπας UV-C στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Απόλυτη ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας από ιώσεις και Covid, από έναν 100% οικολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Νέα Μάκρη αφορούν επίσης και στις καθημερινές οικογενειακές μετακινήσεις καθώς και στις ολιγοήμερες αποδράσεις σας στην Ελλάδα.
Η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μπορεί να γίνει ακόμα και στην εργασία η κατοικία σας και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης και με το κοντινό λιμάνι της Ραφήνας καθώς και με το αεροδρόμιο Αθηνών όλον τον χρόνο 24 ώρες καθημερινά.

Η Joyride Car Rental με ισχυρή παρουσία στην Ανατολική Αττική και στην Εύβοια με αντίστοιχα καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτου αλλά και καθετοποιημένες εγκαταστάσεις αυτοκίνησης, σας εξυπηρετεί και στην Νέα Μάκρη με πρωτοποριακά προγράμματα ενοικίασης και εξελιγμένες υπηρεσίες.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.