Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Εύβοια

Ανακαλύψτε το 2ο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, την πανέμορφη Εύβοια με ένα αυτοκίνητο από την Joyride από το αεροδρομιο με κατεύθυνση την πρωτεύουσα Χαλκιδα.

Ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental χωρίς εγγύηση μετρητών η πιστωτικής κάρτας στις καλύτερες τιμές με άμεση εξυπηρέτηση χωρίς ταλαιπωρία.

Η Joyride δραστηριοποιείται επίσης και στο αεροδρομιο της Αθήνας άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες της μετακίνησης σας.

joyride car rental 037

Περιπλανηθείτε στις ομορφιές της Εύβοιας, τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας πάρε με την Joyride.

Στο νότιο τμήμα της Εύβοιας βρίσκεται και η καθετοποιημένη μονάδα της εταιριας με μονάδα συνεργείου, ανταλλακτικών και βιολογικού καθαρισμού να συμπληρώσει την 24ωρη καλυψη του ενοικιαζόμενου αυτοκινητου με οδική βοήθεια.

Οι ενοικιασεις αυτοκινήτων στην Εύβοια προϋποθέτουν και την υγιεινή στην καμπίνα των επιβατών σύμφωνα με τους νέους κανόνες που εφαρμόζονται αυστηρά από την εταιρία μας με σχετική απολύμανση πριν την κάθε ενοικιαση με μη τοξικά βιολογικά προϊόντα της αμερικανικής Wynn’s.

Μια πόλη σε εξαιρετική τοποθεσία, η Χαλκιδα δεσπόζει επιβλητικά στην είσοδο της Εύβοιας και θεωρείται η κοσμοπολίτισσα του νησιού με έντονη νυχτερινή ζωή και σημαντικά αξιοθέατα.

Μια πόλη σε εξαιρετική τοποθεσία, η Χαλκιδα δεσπόζει επιβλητικά στην είσοδο της Εύβοιας και θεωρείται η κοσμοπολίτισσα του νησιού με έντονη νυχτερινή ζωή και σημαντικά αξιοθέατα.

Στην Εύβοια μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε σε κοντινή απόσταση την παραλία Λευκαντί, το Βασιλικό καθώς και την Αμάρυνθο με τις φημισμένες ταβέρνες.

Τέλος κατευθυνόμενοι δυτικά μπορείτε με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental να κινηθείτε προς την γραφική Κύμη και τα εξαιρετικά χωριά της και νότια έως τα Στύρα και το Μαρμαρι.

Έχετε την δυνατότητα επιπρόσθετα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο Αθήνας χωρίς προκαταβολή για την κράτηση με προορισμό την βόρεια Εύβοια προς το Πευκί, την Αιδηψό, την Ιστιαία την Αγ.Αννα , Ωρεούς Λίμνη, Ροβιές, το Προκόπι και τα Ψαχνά.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.