Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Παιανία

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Παιανία πραγματοποιούνται από το κατάστημα της Joyride car rental στα Σπάτα με ταχύτητα αμεσότητα και αξιοπιστία.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων και να έχετε ένα στην πόρτα σας με 24ωρη εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές και χωρίς καμία εγγύηση.

Joyride Car Rental - monthly rentals

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Παιανία δεν προϋποθέτει εγγύηση σε μετρητά η δέσμευση μέσω πιστωτικής κάρτας εφόσον καλύπτονται συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις.

Ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση καταβολής μόνο του μισθώματος χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση η κρυφές χρεώσεις, με ξεκάθαρους όρους και ευελιξία κατά την παράδοση και παραλαβή.

Ο στόλος των αυτοκινήτων ελέγχεται ενδελεχώς από το ιδιόκτητο συνεργείο της εταιρίας και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κάθετης μονάδας αυτοκινήτου με τμήμα ανταλλακτικών, πωλήσεις αυτοκινήτων, προετοιμασία ΚΤΕΟ και διαγνωστικό κέντρο.

Η εταιρία έχει διαρκή λειτουργία από το 1991 και θεωρείται μια από τις παλαιότερες και αρτιότερες μονάδες αυτοκίνησης.

Η Joyride Car Rental έχει αναπτύξει δίκτυο τεχνικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για την δίκη σας ασφάλεια, με συνέπεια και άμεση επίλυση των πιθανών βλαβών.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα καλύπτονται από 24 ώρες οδική βοήθεια και υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα αντικατάστασης εντός 24 ωρών εφόσον βρίσκεστε εντός Αττικής.

Οι ενοικίαση αυτοκινήτου στην Παιανία είναι ιδανική για ιδιώτες και εταιρίες ακόμα και στις μακροπρόθεσμες μισθώσεις.

Η απουσία προκαταβολής και κάθε είδους επιβάρυνση σε συνάρτηση με το οικονομικό πακέτο τιμών κάνει την μηνιαία ενοικίαση, την ανταγωνιστικότερη πρόταση της αγοράς.

Υπάρχει η δυνατότητα στην την ενοικίαση αυτοκινήτου η αλλαγή του τύπου του κατά την διάρκεια της μίσθωσης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε την κατηγορία σας πληρώνοντας μόνο την μεταξύ τους διαφορά.

Στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Παιανία πριν από κάθε ενοικίαση εφαρμόζεται ειδικό σύστημα βιολογικού καθαρισμού καμπίνας που περιλαμβάνει βιολογικά μη τοξικά υλικά αμερικανικής προέλευσης.

Ακολούθως η δεύτερη φάση βιολογικού καθαρισμού κατά του COVID περιλαμβάνει εφαρμογή με λυχνία UV-C σε όλη την καμπίνα των επιβατών διαρκείας 20’.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στην Παιανία χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας η μετρητών γίνεται προσιτή για όλους χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και απαγορευτικές τιμές. Ιδανική περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Παιανία υπάρχει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη 2 τμημάτων της εταιρίας. Αυτό της τεχνικής υποστήριξης όπως και αυτό της υποστήριξης σε λοιπά θέματα ενοικίασης.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς με ευέλικτους όρους ενοικίασης προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες.

Καλέστε τώρα και ένας εκπρόσωπος της Joyride θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.