Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Πολυσυλλεκτικός Στόλος Αυτοκινήτων

Η Joyride Car Rental κατέχει ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων με δυνατότητα επιλογής πλέον των 30 διαφορετικών τύπων αυτοκινήτων.

Καινούργιος στόλος αυτοκινήτων άρτια συντηρημένος με τουλάχιστον 4 διαφορετικούς τύπους σε κάθε κατηγορία ώστε η επιλογή σας να είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Με κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης καθώς και μεγάλη ποικιλία σε ειδικές κατηγορίες 4χ4, mini van, αυτόματα όλων των κατηγοριών κτλ.

Με τουλάχιστον 10 διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων στην κατοχή της η Joyride Car Rental παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση ενοικίασης αυτοκινήτου που περιλαμβάνει όλους τους τύπους της αυτοκίνησης.

Τα αυτοκίνητα ελέγχονται σχολαστικά σε προκαθορισμένα τακτά χρονικά διαστήματα στα ιδιόκτητα συνεργεία και μονάδες βιολογικού καθαρισμού της εταιρίας από έμπειρους μηχανικούς και προσωπικό.

Η Joyride συνιστά καθετοποιημένη μονάδα αυτοκίνησης με προσωπικό που είναι στην υπηρεσία σας 24 ώρες /365 ημέρες τον χρόνο.

Η συντήρηση γίνεται αποκλειστικά στα συνεργεία της εταιρίας και στα υψηλά standard που θέτουν οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.