Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Γλυκά Νερά

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Γλυκά Νερά πραγματοποιούνται από το κατάστημα της Joyride Car Rental στα Σπάτα Αττικης στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ο εκπρόσωπος μας θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο στην κατοικία σας η στον εργασιακό σας χώρο την ώρα και την ημέρα που εσείς επιλέγετε καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Η επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να γίνει μεταξύ των 27 διαφορετικών τύπων που καλύπτουν ανάγκες από μια απλή μετακίνηση σε καθημερινή, επαγγελματική η σε σύντομες αποδράσεις εκτός Αττικης.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Γλυκά Νερά γίνεται χωρίς προκαταβολή για την κράτηση που πρακτικά σημαίνει ότι έχετε δυνατότητα ακύρωσης έως την τελευταία στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιπλέον η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται χωρίς καμία εγγύηση πιστωτικής κάρτας η μετρητών η κάποια άλλου είδους υποχρέωση του μισθωτή εκτός από το μίσθωμα.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα Γλυκά Νερά καλύπτονται από 24ωρη οδική βοήθεια και εφόσον βρίσκονται εντός Αττικης ισχύει η αντικατάσταση εντός 24ωρου σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς.

Όλα τα αυτοκίνητα μας καλύπτονται από μικτή ασφάλεια με απαλλαγή και εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ασφαλείας.

Το help desk της Joyride Car Rental λειτουργεί υποστηρικτικά όλο το 24ωρο καθόλη την διάρκεια του χρόνου με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, πρόθυμο να σας απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας κατά την διάρκεια της ενοικίασης.

Οι μηνιαίες ενοικιάσεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ανταγωνιστικά πακέτα με απουσία προκαταβολής για την μίσθωση, ξεκάθαρους όρους, απλοποιημένες διαδικασίες και πληρωμή αυστηρά κάθε μήνα χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ο,τι καλύτερο για καθημερινή χρήση για ιδιώτες και επαγγελματίες με ασφάλεια, αξιοπιστία και οικονομικές χρεώσεις.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Γλυκά Νερά πραγματοποιούνται με ταχύτητα, συνέπεια, ευέλικτες διαδικασίες και καινούργια μοντέλα οχημάτων ικανών να καλύψουν την οικογένεια σας, την εταιρία σας η απλά μια εναλλακτική μετακίνηση με ασφάλεια.

Στα αυτοκίνητα της εταιρίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης πραγματοποιούνται βιολογικοί καθαρισμοί με επώνυμα μη τοξικά υλικά πριν από κάθε ενοικίαση, πιστοποιημένα για τον covid-19 καθώς και το σύνολο των ιών.

Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ενός επιπλέον συστήματος απολύμανσης της αμερικανικής Wynn’s διαρκείας 45´ στην καμπίνα των επιβατών πριν από κάθε ενοικίαση καθώς και εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ακτινοβολίας UVC με μοναδικό σκοπό την πλήρη ασφάλεια των επιβαινόντων.

Επιλέξτε και εσείς την Joyride όπως χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.