Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτου λιμάνι Πειραιά

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι του Πειραιά με την εγγύηση και αξιοπιστία της Joyride car rental χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση μετρητών και προκαταβολής για την κράτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η παράδοση στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται από εκπρόσωπο της εταιρείας όλο το 24ωρο και όλον τον χρόνο με 24ωρη οδική βοήθεια και τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τεχνική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

joyride car rental 021

Ερχόσαστε από Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο Κρήτης, Κω, Ρόδο, Σαντορίνη η κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου;

Η προετοιμασία των αυτοκινήτων του στόλου μας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό στα ιδιόκτητα συνεργεία μας καθώς και στις μονάδες βιολογικού καθαρισμού όπου χρησιμοποιούνται επώνυμα μη τοξικά υλικά για την απολύμανση της καμπίνας των επιβατών. Επίσης, τα αυτοκίνητα του στόλου μας υποβάλλονται σε διαρκής τεχνικούς ελέγχους και η συντήρηση τους πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.
Νιώσετε ασφαλείς ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Joyride στο λιμάνι του Πειραιά με αμεσότητα, ευελιξία και καμία δέσμευση.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας θα βρίσκεται εκεί για εσάς την ώρα της επιλογής σας πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας.
Έχετε κάποια απορία σχετικά με την λειτουργία του αυτοκινήτου; Κανένα πρόβλημα!
Ένας τεχνικός σύμβουλος θα βρίσκεται στην διάθεση σας 24 ώρες για να σας καθοδηγήσει σε οτιδήποτε προκύψει.
Οι πελάτες της εταιρείας μας είναι αυτοί που μας προτείνουν και μας προτιμούν όποτε επισκέπτονται την Αθήνα και το Πειραιά από τα νησιά του Αιγαίου.

Εμπιστευτείτε την Joyride για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, επιλέξτε ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους , με μοναδική ευελιξία στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Μπορείτε τέλος να επιλέξετε διαφορετικούς τόπους παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου μέσω των πολλαπλών επιλογών που σας παρέχουμε (Αττική, Αθήνα, αεροδρόμιο Αθήνας, Ραφήνα, Εύβοια).

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.