Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Γέρακα

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στον Γέρακα και εξυπηρετεί από το κατάστημα της εταιρίας στην Ανατολική Αττική.

Υπάρχει δυνατότητα στην ενοικίαση αυτοκινήτου στον Γέρακα για παράδοση στον χώρο της εργασίας σας, στην κατοικία σας η αυτόν που θα επιλέξετε εσείς. Η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλη την διάρκεια του χρόνου όλες τις ώρες της ημέρας.

Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και ταλαιπωρία έχετε την υποχρέωση να καταβάλετε μόνο το ποσό της μίσθωσης. Οι μηνιαίες ενοικιάσεις περιλαμβάνουν ελκυστικούς οικονομικούς όρους με την απουσία χρηματικής εγγύησης η μισθωμάτων και πληρωμή κάθε μήνα χωρίς επιπρόσθετες υποχρεώσεις.

joyride car rental 021

Ενοικιάσεις αυτοκίνητων χωρίς γραφειοκρατία, προκαταβολή ενοικίασης με πλεονέκτημα δωρεάν ακύρωσης καθώς και απουσία εγγύησης μετρητών ή πιστωτικής κάρτας.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Γέρακα είναι ιδανικές για την καθημερινή μετακίνηση μιας οικογένειας, την αναψυχή καθώς και για την επαγγελματική σας δραστηριότητα.
Κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στον Γέρακα υπάρχει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη από ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό όλη την διάρκεια του χρόνου.

Η Joyride Car Rental διαθέτει τεχνικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε ότι σας προκύψει.

Προσφέρει πάνω από 27 διαφορετικούς καινούργιους τύπους αυτοκινήτων ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο, ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικών και βιολογικού καθαρισμού στα καταστήματα της σε Αθήνα και Εύβοια.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετά από κάθε παραλαβή επιδέχονται βιολογικό καθαρισμό με επώνυμα μη τοξικά υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια από ιώσεις για εσάς και την οικογένεια σας. Επιπλέον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ακτινοβολία UVC από ειδική λάμπα για 25´ενάντια στον COVID-19.

Ανακαλύψτε την ευκολία στις μετακινήσεις σας με την ενοικίαση αυτοκίνητου από τον Γέρακα με άμεση διασύνδεση με το αεροδρόμιο Αθηνών καθώς και το κέντρο της Αθήνας.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πλέον ποιο εύκολη από ποτέ.
Με δωρεάν αντικατάσταση αυτοκινήτου εντός 24 ωρών στην πόρτα σας σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς.

Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Joyride Car Rental για την αμεσότητα, αξιοπιστία και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς με ευέλικτους όρους ενοικίασης προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.