Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

4 + 1 Συμβουλές για εύκολη και απλή ενοικίαση αυτοκινήτου

ενοικίαση αυτοκινήτου συμβουλές

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ένας βολικός και ευέλικτος τρόπος για να ταξιδέψεις οδικώς αλλά και για να μετακινηθείς στην πόλη, αν χρειάζεσαι μια προσωρινή λύση για την μετακίνησή σου. Η διαδικασία της ενοικίασης αυτοκινήτου, μπορεί να φανεί απαιτητική σε κάποιον που δεν έχει νοικιάσει αυτοκίνητο στο παρελθόν. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε 4+1 Συμβουλές για εύκολη και απλή ενοικίαση αυτοκινήτου που αν τις ακολουθήσεις πιστά, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.

1. Κάνε πρόωρη κράτηση του αυτοκινήτου

Η κράτηση του αυτοκινήτου λίγο καιρό νωρίτερα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα από την ενοικίαση του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να επωφεληθείς από εκπτώσεις που τρέχουν για πρόωρες κρατήσεις και να ενοικιάσεις το αυτοκίνητο που θέλεις σε καλύτερη τιμή. Επιπλέον, με την πρόωρη κράτηση κατοχυρώνεται ότι θα έχεις σίγουρα ένα αυτοκίνητο να σε περιμένει, μόλις φτάσεις στον προορισμό σου. Ειδικά, στις τουριστικές περιόδους, η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι αρκετά μειωμένη εξαιτίας των αυξημένων κρατήσεων και η πρόωρη κράτηση μπορεί να σε γλιτώσει από μεγάλη ταλαιπωρία.

2. Διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενοικίασης

Όταν νοικιάζεις ένα αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να διαβάζεις προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας ενοικίασης. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου και ποιά είναι τα δικαιώματά σου. Βεβαιώσου ότι έχεις ελέγξει την περίοδο ενοικίασης, το όριο των χιλιομέτρων, την ασφαλιστική κάλυψη και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις που μπορεί να ισχύουν.

3. Επίλεξε το κατάλληλο αυτοκίνητο για τις ανάγκες σου

Η επιλογή του σωστού αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να έχεις μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία ενοικίασης. Πριν προχωρήσεις σε μία γρήγορα επιλογή, λάβε υπόψη σου τον αριθμό των ατόμων που θα μεταφέρεις με το αυτοκίνητο, τις αποσκευές που θα έχετε μαζί σας, την απόσταση που θέλετε να καλύψετε. Για παράδειγμα, αν θες να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο που θα νοικιάσεις, μην επιλέξεις ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης αλλά ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο που θα σου προσφέρει άνετη και ασφαλή οδήγηση.

4. Προτίμησε να νοικιάσεις αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο κανόνας λέει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα ενοικίασης ενός αυτοκινήτου, τόσο φθηνότερο θα είναι το κόστος ενοικίασης. Έτσι, στις εβδομαδιαίες ή στις μηνιαίες μισθώσεις αυτοκινήτων, ο ενοικιαστής εξοικονομεί αρκετά χρήματα συγκριτικά με τις ημερήσιες μισθώσεις. Αν λοιπόν ταξιδεύεις σε ένα μέρος για μία εβδομάδα και θες να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο για 4 ημέρες, ρώτησε το κόστος ενοικίασης για ολόκληρη την εβδομάδα και μην εκπλαγείς εάν η τιμή είναι η ίδια ή ακόμη και φθηνότερη.

5. Έλεγξε αν η εταιρεία ενοικίασης διαθέτει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, όμως πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν στο ταξίδι σου με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι μπορείς να απευθυνθείς σε μία εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η ομάδα εξυπηρέτησης της Joyride Car Rental, είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις και να σε συμβουλεύσει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο ταξίδι σου; Συμπλήρωσε τη φόρμα κράτησης και βρες το αυτοκίνητο της προτίμησής σου, να σε περιμένει στο σημείο παράδοσης. Καλές διαδρομές!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.