Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Μια μέρα στο Μαρμάρι

Το Μαρμάρι είναι ένα παραδοσιακό και όμορφο χωριό της νότιας Εύβοιας όπου μπορεί κανείς να περπατήσει στο λιμάνι χαζεύοντας τα ιστιοπλοϊκά και τις βάρκες των ψαράδων, να δοκιμάσει φρέσκο ψάρι και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα της Νότιας Εύβοιας. Στο Μαρμάρι αποβιβαστήκαμε, με το ferry boat από την Ραφήνα και μας μάγεψε.

Με το αυτοκίνητο της Joyride που παραλάβαμε από το λιμάνι του Μαρμαρίου, μπορέσαμε και φθάσαμε στην Χρυσή Άμμο, μια παραλία με ψιλή άμμο και μια νησίδα που φτάνει βαθιά ως τη θάλασσα, απέναντι από το νησί των Πεταλιών, δεκαπέντε λεπτά από την Κάρυστο και μόλις μια ώρα με το Ferry boat από τη Ραφήνα.

Η Εύβοια, μοιάζει με ένα απλό νησί αλλά δεν είναι, καθώς συνδυάσαμε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες με την βοήθεια ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας/scooter, όπως το κολύμπι στις καθαρές και γαλανές παραλίες, την επίσκεψη των δρακόσπιτων, την ορειβασία στο βουνό της Όχης της Εύβοιας και την καλή κουζίνα.

Το Μαρμάρι λατρεύεται από windsurfers, kitesurfers, πεζοπόρους, ορειβάτες και λάτρεις της φύσης. Απέχει μόλις 60’ λεπτά από το λιμάνι της Ραφήνας Αττικής με ferry boat, 100km από την Χαλκίδα,13km από την Κάρυστο, 23 χλμ από Στύρα, 87χλμ από την Κύμη και 91χλμ από την Ερέτρια.

Για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές του νησιού, νοικιάσαμε το αυτοκίνητο μας κάνοντας απλά μια κλήση στην Κάρυστο στο υποκατάστημα της Joyride, αλλά μας πρότειναν να το παραλάβουμε είτε από το Μαρμάρι ή τα Στύρα καθώς και να επιλέξουμε να το παραδώσουμε ανάμεσα στα πολλά σημεία παραλαβής/παράδοσης, το αεροδρόμιο της Αθήνας ή ακόμα και την Χαλκίδα.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.