Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς εγγύηση

Η Joyride Car Rental ως πρωτοπόρος στην ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς εγγύηση, έχει πλέον απλοποιήσει την διαδικασία ενοικίασης στην Αθήνα, το αεροδρόμιο Αθηνών και την Εύβοια.
Ξεχάστε τις περιπλοκές διαδικασίες και τους ασαφής όρους και ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς εγγύηση πληρώνοντας μόνο το μίσθωμα σε ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκούς όρους.

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας σε τοποθεσία της αρεσκείας σας εντός Αττικής και Εύβοιας καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου όλες τις ημέρες του χρόνου. Ξεκάθαροι όροι ενοικίασης με την αξιοπιστία της Joyride, μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς εγγύηση πραγματοποιείται χωρίς προκαταβολή για την κράτηση με δωρεάν ακύρωση και μηδενικό κόστος.
Δωρεάν αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εντός 24ωρου εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής σας καλύπτει όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η εταιρία διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων σε όλη την Ελλάδα σε περίπτωση που αυτό θα απαιτηθεί καθώς και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη από τεχνικό σύμβουλο.
Τα αυτοκίνητα ελέγχονται επιμελώς πριν την κάθε ενοικίαση και ο ενοικιαστής δεν φέρει απολύτως κάποια ευθύνη στους προγραμματισμένους ελέγχους.

Δεν απαιτείται κάποια χρονοβόρα διαδικασία από τον μισθωτή στα τακτικά service του αυτοκινήτου που έχει στην κατοχή του μακροχρόνια η σε μηνιαία ενοικίαση.
Αυτοκίνητο αντικατάστασης θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει χωρίς την υποχρέωση αναμονής σε ΚΤΕΟ η συνεργείο.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων χωρίς εγγύηση και εφόσον καλύπτονται οι σχετικές προϋποθέσεις, θα σας λύσουν το πρόβλημα της καθημερινής σας μετακίνησης.
Με χαμηλό κόστος, καμία υποχρέωση από τον μισθωτή εκτός από το καύσιμο και το μίσθωμα.
Ιδανική λύση για ιδιώτες και επαγγελματίες που αναζητούν αξιοπιστία και ευελιξία σε ημερήσιες η μηνιαίες ενοικιάσεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς εγγύηση, περιττές διαδικασίες και δέσμευση πιστωτικής κάρτας ακόμα και στις μηνιαίες ενοικιάσεις με πληρωμή κάθε μήνα.
Επιλέξτε το τύπο αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας και γίνετε μέλος της Joyride.
Χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την Joyride Car Rental στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, Εύβοια και στο αεροδρόμιο Αθηνών.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.