Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Χαλκίδα

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Χαλκίδα με ιδιόκτητο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων.

Η εταιρία αποτελεί brand της εταιρείας Αφοί Αλεξανδρή Ο.Ε., μιας καθετοποιημένης μονάδας αυτοκινήτου με αντικείμενα δραστηριότητας την ενοικίαση και πώληση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ολοκληρωμένο συνεργείο, ηλεκτρολογείο και μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Με καταστήματα στην Εύβοια και την Αθήνα, η εταιρεία λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1991 και αποτελεί ειδικά στην Εύβοια μια από τις παλαιότερες και αρτιότερα καθετοποιημένες μονάδες αυτοκίνησης.

Ο στόλος των αυτοκινήτων αποτελείται από 27 διαφορετικούς τύπους που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Χαλκίδα.

Η Joyride διαθέτει δίκτυο τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από αρμόδιο τεχνικό σύμβουλο καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, μετρητών καθώς και απουσία προκαταβολής για την κράτηση με δωρεάν ακύρωση και χωρίς κανένα περιορισμό.

Στις μηνιαίες ενοικιάσεις η Joyride πρωτοπορεί με απουσία εγγύησης μετρητών η μισθωμάτων πληρωμή κάθε μήνα χωρίς κρυφές χρεώσεις και δυσκολίες αποδέσμευσης συμβολαίου.

Ιδανική λύση για καθημερινή χρήση από ιδιώτες και εταιρίες σε ασυναγώνιστες τιμές και ευέλικτες διαδικασίες μίσθωσης.

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Χαλκίδα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθηνών καθώς και σε όλη την Αττική σε σημείο της δίκης σας επιλογής.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επιδέχονται μετά από κάθε ενοικίαση μη τοξικό βιολογικό καθαρισμό με επώνυμα υλικά στις ιδιοκτήτες μονάδες της εταιρίας σε Εύβοια και Αθήνα.

Επιπρόσθετα πραγματοποιείται εφαρμογή 25’ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ακτινοβολίας UV-C ενάντια ιώσεων καθώς και του Covid-19.

Ανακαλύψτε την μοναδική ευελιξία ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς χρονοβόρες και απαγορευτικές διαδικασίες όπως χιλιάδες πελάτες μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Οι 100% πραγματικές κριτικές από τους πελάτες μας που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της Joyride Car Rental σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην Google υποδηλώνουν την αξιοπιστία και το κύρος μιας μεγάλης εταιρίας.

Κινηθείτε με ασφάλεια επιλέγοντας ένα αυτοκίνητο με την γνωστή αξιοπιστία και κύρος της Joyride Car Rental στην Χαλκίδα και στο σύνολο της Εύβοιας.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.