Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Joyride Car Rental - Poster

Η Joyride Car Rental προσφέρει καινοτόμα πακέτα μηνιαίων ενοικιάσεων στην Αθήνα και στην Εύβοια σε εταιρίες αλλά και ιδιώτες με ευέλικτους όρους πληρωμής, οικονομικές τιμές και χωρίς απαγορευτική γραφειοκρατία.

Η έγκριση για την μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου γίνεται απλοποιημένα χωρίς περιττές εγγυήσεις και δέσμευση μετρητών η πιστωτικής κάρτας. Η εξόφληση για την μηνιαία ενοικίαση αυτοκίνητου στην Αθήνα και στην Εύβοια γίνεται κάθε μήνα χωριστά χωρίς την απαίτηση χρηματικής εγγύησης.

Επιπρόσθετα σε διάστημα άνω των 3 μηνών υπάρχουν πακέτα μακροχρόνιων μισθώσεων σε εταιρίες και ιδιώτες με ανταγωνιστικές τιμές, καινούργιο στόλο αυτοκινήτων και την εγγύηση της Joyride στη τεχνική κάλυψη του οχήματος σας από τα ιδιόκτητα συνεργεία μας.

Εμπιστευθείτε την Joyride Car Rental στην μηνιαία ενοικίαση του αυτοκινήτου σας στην Αθήνα και την Εύβοια όπως εκατοντάδες μεγάλες εταιρίες και ιδιώτες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικης ( Αρτεμιδα, Ραφήνα, Σπατα, Γερακας, Πικερμι, Παιανια, Νέα Μακρη, Μαραθώνας, Πόρτο Ράφτη, Παλληνη).

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.