Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ερέτρια

Σύγχρονη κωμόπολη, η Ερέτρια, είναι λιμάνι με τουριστική κίνηση, που συνδέει την Εύβοια με τη Σκάλα Ωρωπού Αττικής.

Επιλέξαμε την εταιρεία Joyride car rental για να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο και να επισκεφτούμε όλα τα μνημεία της αρχαιότητας, τα νεοκλασικά κτίρια, τις πλατείες της , τους χώρους πρασίνου με φοίνικες, ευκάλυπτους καθώς και το γραφικό Nησί των Oνείρων.

Ο παραλιακός πεζόδρομος με τα καφέ και τα εστιατόρια, συνθέτουν την όμορφη εικόνα της Ερέτριας.

Τα ερείπια της αρχαίας Ερέτριας (γνωστής ήδη από τους μυκηναϊκούς χρόνους), βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την πόλη, από την παράκτια ζώνη μέχρι το λόφο Καστέλι, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η αρχαία Ακρόπολη (4ος αιώνας π.Χ.) που προσφέρει καταπληκτική θέα σε ολόκληρη την πόλη μέχρι απέναντι, στην Αττική.

Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μας φτάσαμε στις ωραίες παραλίες και τα μεγάλα resorts λίγο έξω από την πόλη, στο πανέμορφο Νησί των Ονείρων που συνδέεται με τη στεριά με μια στενή λωρίδα γης και είδαμε τα πολύ σημαντικά εκθέματα του αρχαιολογικού μουσείου και τα αρχαιολογικά της μνημεία.

Είναι εύκολα προσβάσιμα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και κάνουν την Ερέτρια ελκυστικό προορισμό για ολόκληρο το χρόνο.

Περιπλανηθείτε στην ευρύτερη περιοχή και ανακαλύψτε ανεξερεύνητους θησαυρούς της κεντρικής και νότιας Εύβοιας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και νιώστε την απόλυτη ελευθερία.

Η Ερέτρια απέχει 1 ώρα (115 χλμ) από το αεροδρόμιο Αθηνών με αυτοκίνητο και 21χλμ από την πρωτεύουσα του νομού, Χαλκίδα.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.