Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο Αθήνας

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Αθήνας από την Joyride car rental πραγματοποιούνται καθόλη την διάρκεια του έτους 24/7 με 24 ώρη τηλεφωνική υποστήριξη και τεχνική εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Εκπρόσωπος της εταιρίας βρίσκεται ειδικά για εσάς με το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει έξω από την αίθουσα αφίξεων σε πολύ κοντινή απόσταση, με διαδικασία που διαρκεί μόλις 5 λεπτά.

Πριν την παραλαβή του αυτοκινητου από το αεροδρομιο Αθήνας έχει προηγηθεί σχολαστική απολύμανση του χώρου της καμπίνας των επιβατών με βιολογικά μη τοξικά προϊόντα εγκεκριμένα σύμφωνα με τις ποιο αυστηρές προδιαγραφές.

Νιώθουμε ασφάλεια και απολαμβάνουμε τις διακοπές μας ξεκούραστα με το κύρος της Joyride car rental.

Σεβόμαστε την επιθυμία σας για απλές διαδικασίες παράδοσης του αυτοκινήτου εντός του αεροδρομίου χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Επιπρόσθετα το αυτοκίνητο έχει ελεγχθει από το αρμόδιο συνεργείο της εταιριας πριν την κάθε ενοικιαση και είναι καθόλη την διάρκεια της ενοικιασης στην διάθεση σας εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών και το help desk, μηχανικός της εταιριας για τυχόν απορίες σας σχετικά με την λειτουργία του.

Υπάρχει η δυνατότητα στην ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο, η αλλαγή σταθμού παραλαβής εντός Αττικης καθώς και της Εύβοιας σε πόλεις που εξυπηρετεί η Joyride car rental.

Η παράδοση και η παραλαβή είναι πλέον ποιο απλή από ποτέ.

Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, χωρίς προκαταβολή.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθήνας πραγματοποιείται χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή σε γκισέ, χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, χωρίς προκαταβολή, χωρίς εγγύηση μετρητών και άσκοπες μετακινήσεις εκτός αεροδρομίου.

Με την ενοικίαση αυτοκίνητου στο αεροδρόμιο Αθήνας από την Joyride η παραλαβή γίνεται απλούστατη χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση σας με λεωφορείο και μεταφορά σας σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την αίθουσα αφίξεών σας και τα στοιχεία του εκπροσώπου που θα σας συναντήσει βρίσκονται στην διάθεσή σας μέσω ενός voucher που σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες της κράτησής σας και σας έχει σταλεί με την επιβεβαίωση.

Δεν χρησιμοποιούμε πάρκινγκ ή άλλους χώρους του αεροδρομίου.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.