Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Εύβοια

Ανακαλύψτε το 2ο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, την πανέμορφη Εύβοια με ένα αυτοκίνητο από την Joyride από το αεροδρομιο με κατεύθυνση την πρωτεύουσα Χαλκιδα.

Ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental χωρίς εγγύηση μετρητών η πιστωτικής κάρτας στις καλύτερες τιμές με άμεση εξυπηρέτηση χωρίς ταλαιπωρία.

Μια πόλη σε εξαιρετική τοποθεσία, η Χαλκιδα δεσπόζει επιβλητικά στην είσοδο της Εύβοιας και θεωρείται η κοσμοπολίτισσα του νησιού με έντονη νυχτερινή ζωή και σημαντικά αξιοθέατα.

Στην κεντρική Εύβοια σε πολύ μικρή απόσταση από την Χαλκιδα μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την Joyride και να περιηγηθείτε στην ιστορική Ερέτρια χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις στο ξενοδοχείο που διαμένετε, την ώρα που επιθυμείτε.

Στην Εύβοια μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε σε κοντινή απόσταση την παραλία Λευκαντί, το Βασιλικό καθώς και την Αμάρυνθο με τις φημισμένες ταβέρνες.

Τέλος κατευθυνόμενοι δυτικά μπορείτε με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental να κινηθείτε προς την γραφική Κύμη και τα εξαιρετικά χωριά της και νότια έως τα Στύρα και το Μαρμαρι.

Έχετε την δυνατότητα επιπρόσθετα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο Αθήνας χωρίς προκαταβολή για την κράτηση με προορισμό την βόρεια Εύβοια προς το Πευκί, την Αιδηψό, την Ιστιαία την Αγ.Αννα , Ωρεούς Λίμνη, Ροβιές, το Προκόπι και τα Ψαχνά.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.