Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αεροδρόμιο Αθηνών

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Αθηνών και εξυπηρετεί από το κατάστημα στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο πραγματοποιείται στον χώρο αφίξεων μόλις 15 μέτρα από την έξοδο σας χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία με μετακινήσεις εκτός αεροδρομίου η αναμονή σε γκισέ και πάρκινγκ.

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 5’ από τον χρόνο σας και ομοίως η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται σε προκαθορισμένο ραντεβού έξω από την πύλη αναχωρήσεων σας.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών γίνεται χωρίς προκαταβολή για την κράτηση, με δωρεάν ακύρωση έως και λίγες ώρες πριν την παράδοση με εξόφληση όταν το παραλάβετε.

Ο μισθωτής έχει την υποχρέωση να καταβάλει μόνο το μίσθωμα της ενοικίασης χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση η κρυφή χρέωση.

Η πληρωμή ολοκληρώνεται με την παράδοση του αυτοκινήτου χωρίς την υποχρέωση του μισθωτή να καταβάλει εγγύηση σε μετρητά η μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επίσης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 27 διαφορετικούς τύπους νέων μοντέλων αυτοκινήτων που καλύπτονται με 24ωρη οδική βοήθεια και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου εντός 24ωρου σε περίπτωση βλάβης η ζημιάς εφόσον βρίσκεται εντός Αττικής.

Τα αυτοκίνητα της Joyride είναι προετοιμασμένα και ελεγμένα από το ιδιόκτητο συνεργείο και ηλεκτρολογείο της εταιρίας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Εκπρόσωπος του συνεργείου είναι κοντά σας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 για να απαντήσει στα τυχόν τεχνικά ερωτήματα σας κατά την διάρκεια της ενοικίασης.
Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Αεροδρόμιο Αθηνών μετά από κάθε μίσθωση εφαρμόζεται βιολογικός καθαρισμός με επώνυμα μη τοξικά υλικά στο τμήμα βιολογικού καθαρισμού της εταιρίας.

Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ακτινοβολίας UV-C στην καμπίνα των επιβατών ενάντια ιώσεων και του Covid 19.
Κινηθείτε έξυπνα, ευέλικτα και οικονομικά νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Joyride Car Rental στην περιοχή του Αεροδρομίου Αθηνών.

Γνωρίστε από κοντά τα πλεονεκτήματα που σας παρέχουμε στην ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα, ξεκάθαρους όρους με αξιοπιστία, συνέπεια και απλές διαδικασίες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή, χωρίς εγγύηση πιστωτικής κάρτας, μετρητών η μισθωμάτων. Η ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.