Joyride Car Rental - logo
Joyride Car Rental - logo

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Γέρακα

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτου στον Γέρακα και εξυπηρετεί από το κατάστημα της εταιρίας στην Ανατολική Αττική.

Η ενοικίαση πραγματοποιείται σε όλη την περιοχή του Γέρακα με παράδοση του οχήματος σε κεντρικά σημεία της πόλης και υπάρχει επιπρόσθετα η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο της κατοικίας σας ή τον χώρο εργασίας σας την ώρα και ημέρα που εσείς επιθυμείτε.

Πλέον η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Joyride Car Rental είναι απλή υπόθεση χωρίς γραφειοκρατία, προκαταβολές ενοικίασης με πλεονέκτημα δωρεάν ακύρωσης καθώς και απουσία εγγύησης μετρητών ή πιστωτικής κάρτας.

Πληρώνετε μόνο το προσυμφωνηθέντα ποσό της μίσθωσης χωρίς κρυφές χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Οι μηνιαίες ενοικιάσεις περιλαμβάνουν ελκυστικούς οικονομικούς όρους με την απουσία χρηματικής εγγύησης η μισθωμάτων και πληρωμή κάθε μήνα χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις.

Ιδανική περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου στον Γέρακα για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στον Γέρακα υπάρχει 24ωρη υποστήριξη 2 τμημάτων της εταιρίας. Αυτό της τεχνικής τηλεφωνικής υποστήριξης όπως και αυτό της υποστήριξης σε λοιπά θέματα ενοικίασης.

Η Joyride Car Rental διαθέτει τεχνικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί υποστηρικτικά καθ’ όλη την διάρκεια της ενοικίασης.

Προσφέρει πάνω από 27 διαφορετικούς καινούργιους τύπους αυτοκινήτων ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ενοικίασης αυτοκινήτου.
Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο, ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικών και βιολογικού καθαρισμού στα καταστήματα της σε Αθήνα και Εύβοια.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετά από κάθε παραλαβή επιδέχονται βιολογικό καθαρισμό με μη τοξικά υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας. Επιπλέον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ακτινοβολία UVC για 25´ενάντια στον COVID-19.

Ανακαλύψτε την ευκολία στις μετακινήσεις σας με την ενοικίαση αυτοκίνητου στον Γέρακα για την εργασία σας, την καθημερινή σας μετακίνηση η τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να τα συνδυάσετε όλα αυτά η μηνιαία ενοικίαση με ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές είναι η λύση για εσάς και την οικογένεια σας.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς με ευέλικτους όρους ενοικίασης προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες. Καλέστε τώρα και ένας εκπρόσωπος της Joyride θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.